Martin Home

Η MARTIN HOME βρίσκεται στην καρδιά της Βιομηχανικής Περιοχής της Θεσσαλονίκης στην Σίνδο. Είμαστε μια σύγχρονη, εγχώρια, κατασκευαστική εταιρεία στο χώρο του επίπλου.

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων επίπλων τα οποία κατασκευάζουμε αλλά και εισάγουμε από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού. Τα πρωτοποριακά υλικά μας και οι μηχανισμοί τους, ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε κατοικίας για να σας προσφέρουμε έπιπλα εξαιρετικής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Πιστεύουμε πως ο κάθε άνθρωπος αξίζει να έχει το μπάνιο που ο ίδιος θέλει, να είναι ξεχωριστό σαν τον εαυτό του.

Επενδύουμε στις ιδέες μας αλλά και σε όλες τις νέες τάσεις της μόδας, τόσο στα υλικά όσο και στον σχεδιασμό επίπλων.

Ως εκθέτες θα μας βρείτε στην Ιταλία και τη Γερμανία, με γνώμονα την κατασκευή μας αλλά και τη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη των προϊόντων μας. Η αυστηρή επιλογή των υλικών και οι υψηλές προδιαγραφές κατασκευής προσδίδουν στα έπιπλα μας εξαιρετική αντοχή στο χρόνο καθώς και μοναδική φινέτσα.

Το ενεργό πελατολόγιο μας, επιβεβαιώνει καθημερινά τον εξιδικευμένο σχεδιασμό μας. Τεχνικά γραφεία, καταστήματα λιανικής πώλησης ειδών υγιεινής και επίπλων.

Με όλη αυτήν τη μακροχρόνια εμπειρία στο ενεργητικό της, η εταιρεία ΜARTIN HOME είναι σε θέση να καταλαβαίνει σε βάθος τις απαιτήσεις της αγοράς, να προσδιορίζει όλους τους κρίσιμους παράγοντες, που την επηρεάζουν και να ενεργεί πάντα προς το συμφέρον του τελικού καταναλωτή.

Το τέλειο σπίτι δεν είναι άπιαστο όνειρο!

MARTIN Ι.Κ.Ε.
ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ – ΕΠΙΠΛΑ ΣΠΙΤΙΟΥ
ΕΔΕΧΩΡΙΟ., ΤΚ 57400,
ΤΕΡΜΑ ΠΟΝΤΟΥ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ. 0030 2317 00 9494, 0030 2310 797 988
FAX: 0030 2310 570237
ΑΦΜ: 800862498, ΔΟΥ: ΙΩΝΙΑΣ
Αρ ΓΕ.ΜΗ: 143278804000

Το Όραμα μας

Με γνώμονα τη μακρόχρονη εμπειρία μας στο σχεδιασμό και την παραγωγή επίπλου προσβλέπουμε στην ευρύτερη αναγνώριση του νέου μας σήματος (brand name), MARTIN HOME και την καθιέρωση της εταιρείας μας τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και την ελληνική αγορά.
Προσδοκούμε στην ανάπτυξη της εταιρείας Martin Home μέσα από τη δημιουργία και τη διατήρηση σχέσεων ειλικρινούς, αποτελεσματικής και ασφαλούς συνεργασίας με τους πελάτες μας.

Σκοπός μας είναι να προμηθεύουμε τους πελάτες μας με προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό.

Το υψηλά καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται στις επάλξεις και είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να συνδράμει άμεσα στην ταχύτατη εξυπηρέτηση και καθοδήγησή σας τόσο πριν όσο και μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας με πληρότητα και κατανόηση.

Η Martin Home επενδύει αδιάλειπτα στην έρευνα και την ανάπτυξη με σκοπό τη συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών της.
Ωστόσο, για τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα των ερευνητικών μας προγραμμάτων προσδοκούμε στη δική σας στήριξη με την κατάθεση προτάσεων και τη διατήρηση ανοικτής επικοινωνίας με τους πωλητές – συμβούλους και το υπόλοιπο προσωπικό της εταιρείας μας.

Η Φιλοσοφία μας

Φιλοσοφία μας είναι η παραγωγή μοντέρνου ή κλασικού ποιοτικού επίπλου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και με ιδιαίτερη καλαισθησία.

Η εταιρεία μας λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές Συστήματος Διοίκησης Ολικής Ποιότητας σε όλα τα επίπεδα οργάνωσης και δραστηριοποίησής της με σκοπό την παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Ερευνούμε και αναζητούμε τις νέες τάσεις με σκοπό τη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων μας. Εφαρμόζουμε καινοτόμες διαδικασίες καθ’ όλη τη διαδικασία διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας μέχρι και το τελικό αποτέλεσμα.

Επενδύουμε στη συνεχή επαγγελματική κατάρτιση, ενημέρωση και εκπαίδευση των υπαλλήλων της εταιρείας μας έτσι ώστε να προωθούν τις αξίες και τα ιδανικά της εταιρείας μας και να προάγουν την ποιότητα σε κάθε τους δραστηριότητα.

Οι Εγκαταστάσεις μας

Διαθέτουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 3.000 τετραγωνικών μέτρων, που περιλαμβάνουν τριώροφο κτίριο στο οποίο στεγάζονται γραφεία, εκθεσιακός χώρος, χώρος συσκέψεων και χώρος σεμιναρίων.

Οι αποθήκες μας είναι οργανωμένες με όλα τα σύγχρονα μέσα φόρτωσης, εκφόρτωσης, συσκευασίας και συναρμολόγησης.

Διαθέτουμε μεγάλο όγκο αποθεμάτων για την άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτηση όλων των παραγγελιών.
Προσφέρουμε, επίσης, μεγάλη παρακαταθήκη ανταλλακτικών στο πλαίσιο ενός οργανωμένου και πληρέστατου after sale service, που διαθέτει η εταιρεία, μετά την ολοκλήρωση οποιασδήποτε παραγγελίας σας.