Επιστροφές Προϊόντων – Υπαναχώρηση

Κατόπιν της παραλαβής του προϊόντος από τον αγοραστή, ο αγοραστής δύναται να αιτηθεί επιστροφή του προϊόντος εντός 14 εργάσιμων ημερών επικοινωνώντας αρχικά τηλεφωνικά με την εταιρία στο 2317 00 9494. Κάθε αίτηση επιστροφής προϊόντος εξετάζεται ξεχωριστά και μόνο κατόπιν παραλαβής του προϊόντος από τη MartinHome, αποφαίνεται θετικά ή αρνητικά. Τα έξοδα αποστολής για επιστροφή του προϊόντος, βαραίνουν τον αγοραστή (και η μεταφορά του νέου προϊόντος,σε περίπτωση που χρειαστεί) . Ο αγοραστής οφείλει να επιστρέψει στη MartinHome το προϊόν πίσω,  στην αρχική συσκευασία που το παρέλαβε χωρίς να έχει προκαλέσει καμία φθορά ,να μην το έχει χρησιμοποιήσει και να επισυνάψει την αντίστοιχη απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο/δελτίο αποστολής.

Η MartinHome δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημίες που μπορεί να προκληθούν κατά τη διάρκεια μεταφοράς κι επιστροφής τους.

Παρακαλούμε κατά την παραλαβή να γίνει έλεγχος των προϊόντων. Καμία απαίτηση δεν θα γίνει δεκτή ,εφόσον έχει γίνει η παραλαβή των προϊόντων.
Όταν η εταιρία παραλάβει το προϊόν, θα εξετάσει τη συσκευασία, την αιτία επιστροφής του, το ότι το προϊόν όντως πωλήθηκε από την εταιρία μας και θα αποφανθεί για την αποδοχή ή άρνηση του αιτήματος. Ένας εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και σε περίπτωση αποδοχής της επιστροφής, θα συνεννοηθεί μαζί σας για την επιστροφή των χρημάτων ή την αποστολή νέου προϊόντος.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του πριν την αποστολή του και σε κάθε περίπτωση εντός 24 ωρών από την αγορά του, αρκεί να μας στείλει ένα email στο info@martinhome.gr με ΘΕΜΑ: Ακύρωση παραγγελίας e-shop και αποστέλλοντας, μας τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, Αριθμό παραγγελίας, Συνολική αξία παραγγελίας με ΦΠΑ και ημερομηνία παραγγελίας. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στο 2317 009494, καθημερινές και ώρες 11:00-15:00.
Η εταιρία έχει κάθε δικαίωμα να αρνηθεί ακύρωση παραγγελίας που δεν τήρησε την παραπάνω διαδικασία.