Έπιπλα

Πως να επιλέξεις τον σωστό καναπέ

Πως να επιλέξεις τον σωστό καναπέ

Βασικά για να διαλέξετε το νέο καναπέ σας, θα πρέπει πρώτα να έχετε καταλήξει σε ορισμένα στοιχεία του, ανάμεσά τους είναι το στυλ και το ύφασμα και το χρώμα που προτιμάτε, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του και φυσικά το κόστος του.

Πάντα επιλέγουμε καναπέ για το σαλόνι μας στις καταλληλότερες διαστάσεις. Πάντα, μα πάντα μετράμε τον χώρο μας πριν αγοράσουμε για να κάνουμε την καλύτερη επιλογή.

Ποτέ δεν προσπαθούμε να χωρέσουμε έναν τεράστιο γωνιακό καναπέ σε ένα μικρό χώρο και αντίστροφα.

Ιδιαίτερη προσοχή θέλει επιλογή του υφάσματος που θα επενδυθεί το σαλόνι μας. Η σωστή επιλογή μπορεί να μας βοηθήσει να απολαύσουμε τον καναπέ μας.

Το χρώμα του καναπέ θα πρέπει πάντα να είναι σε συνάρτηση και συνδυασμό με τον υπόλοιπο χώρο και με τα υπόλοιπα στοιχεία του χώρου μας (έπιπλα, χρώματα τοίχων, πατωμάτων, χαλιά, κουρτίνες, κ.τ.λ.).
Πάντα επιλέγουμε καναπέ βάση των αναγκών μας και του χώρου μας. Δεν είναι καλό να επηρεαζόμαστε για παράδειγμα από κάποιο φιλικό σπίτι. Ο ιδανικός καναπές για ένα χώρο και ένα άτομο μπορεί να είναι ο πλέον ακατάλληλος για εμάς και το σαλόνι μας.

Στην αγορά του επίπλου υπάρχουν πολλές ποιότητες, σχέδια και τιμές καναπέδων. Από πολύ ποιοτικούς αλλά και πολύ χαμηλής ποιότητας, καθώς και σε υψηλές αλλά και χαμηλές τιμές. Καλό θα είναι βάση των αναγκών μας και του budget μας να κάνουμε την καλύτερη value for money επιλογή. Δηλαδή να πετύχουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

 

Δείτε τις δικές μας προτάσεις εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *